cursus

Workshop magnetiseren

 

 

 

 

Is niets minder dan het doorgeven van energie via de handen. Hiermee kun je pijnklachten verminderen en in veel gevallen zelfs geheel wegnemen. Dat is afhankelijk van de klacht en hoe lang deze al aanwezig is.

Angst, stress, frustraties, verdriet en zenuwen kunnen hiermee gedeeltelijk en in veel gevallen geheel worden weggenomen.

 

Iedereen kan het leren indien de juiste motivatie en inzet aanwezig is! Tijdens een 3 uur-durende workshop krijg je de basistechnieken aangeleerd en de rest moet je natuurlijk thuis oppakken. Je leert hier als het ware fietsen en de kilometers moet je zelf maken!

Cursus

 

4 en 18 juni van 19 uur tot 22 uur

2 en 16 juli van 19 uur tot 22 uur

 

 

 

 

Op aanvraag: minimale deelname is 2 personen

 

Inschrijving is pas definitief na bijschrijving van het cursusgeld op de bankrekening

 

Cursus telepatisch communiceren

 

Dieren /Baby's/ Verstandelijk beperkten/ Overledenen

 

Telepatisch communiceren is iets wat iedereen kan leren. Dieren, baby’s en verstandelijk beperkten werken vanuit hun eigen intuitie en reageren heel sterk op de sfeer om hen heen, wat kan leiden tot probleemgedrag.

 

Bij mensen is deze intuitie wel aanwezig, maar wordt vaak onderdrukt. De mens werkt meer vanuit het oogpunt logica, wetenschap en verstand. Wanneer mensen elkaar ontmoeten wordt er bewust en onbewust informatie met elkaar uitgewisseld. Dit middels woorden en lichaamstaal en alle zintuigen die daarbij worden gebruikt. Daar speelt je intuitie ook een belangrijke rol bij.

 

In de cursus , die in 2 dagdelen wordt gegeven, leer je hoe het gerealiseerd kan worden. 95 % van de cursisten zijn tijdens de eerste cursusdag een ervaring rijker dat ze met een dier of baby hebben kunnen communiceren. Er wordt gewerkt met zelf meegebrachte foto’s van (eventueel overleden) mensen of dieren. Dit maakt de cursus ook nog wat persoonlijker.

 

Er worden dieren en /of baby’s uitgenodigd, meestal zijn dit klanten of oud-cursisten die zich vrijwillig aanmelden om deel te nemen als “proefkonijn” voor de cursisten. Als extra vaardigheid leer ik de basistechnieken van het magnetiseren aan. Hiermee kun je angsten, pijnklachten , zenuwen, stress enz behandelen……en ja, iedereen kan het leren! Zolang je echt iets wilt bereiken, dan lukt dat.....als je er maar in gelooft!

 

Middels deze cursus zijn er al verschillende cursisten een eigen praktijk gestart. Sommigen hebben elders nog andere informatie vergaard en andere disciplines erbij gedaan...kort samengevat: Mijn doel om zo meer mensen te kunnen helpen is dan bereikt!

 

 

 

 

 

 

 

Workshop

 

Op aanvraag: minimale deelname is 2 personen

 

 

Inschrijving is pas definitief na bijschrijving van het cursusgeld op de bankrekening

Animaltalk

Sharon Schellingerhout

De Vorst 2

5975 PH Sevenum

 

 

Contactgegevens

Telefoonnummer: 06-48784491

E-mail: info@animaltalk.nl

 

Bankgegevens

Rek. nr: NL83INGB067.00.55.514

BTW nr: NL183385949.B01

KvK nr: 12068390