consult

Magnetiseren

 

 

Is niets minder dan het doorgeven van energie via mijn handen. Hiermee kun je pijnklachten verminderen en in veel gevallen zelfs geheel wegnemen. Dat is afhankelijk van de klacht en hoe lang deze al aanwezig is.

 

Zenuwen voor een examen, school, rijbewijs, sollicitatiegesprek enz, kunnen weggenomen worden. De gierende zenuwen die je een blackout kunnen geven die zijn weg , maar gezonde spanning heb je nodig om alert te blijven!

 

Angst, stress en “duistere gedachten” kunnen hiermee ook aangepakt worden. Mijn motto is : Baat het niet , schaadt het niet!

 

 

Animaltalk

 

Consult op locatie

 

 

Ook een dier kan emotioneel helemaal vol zitten en zal dus veel sneller geïrriteerd zijn, wat soms uit in angstbijten, jeuk, onverklaarbaar of onacceptabel gedrag.

Dit is vaak het moment dat mensen contact met me opnemen nadat de dierenarts alles onderzocht heeft en geen aanwijsbare oorzaak kan vinden.

In sommige gevallen is behandelen op locatie makkelijker. Indien er meerdere dieren behandeld moeten worden ( handelsstal paarden bijv. ) of dat de leefomgeving wellicht energetisch verstoord is.

Het probleem kan op diverse manieren direct worden aangepakt, zodat ook daadwerkelijk het gewenste resultaat behaald kan worden.

Consult

 

 

Huilbaby's, hoogsensitieve kinderen, verstandelijk beperkten en dieren zijn mijn reguliere klanten.

Ik werk alleen op afspraak.

Een andere optie is een

fotoreading. Indien een foto doorgestuurd wordt naar info@animaltalk.nl en

na bijschrijving van 30 euro op rekening : NL83INGB0670055514 tnv SC Schellingerhout ovv naam klant, wordt de foto behandeld.

Ik ben niet elke dag in de gelegenheid om mijn mailbox te controleren, maar binnen 3 dagen heeft u altijd antwoord.

 

Animaltalk

Sharon Schellingerhout

De Vorst 2

5975 PH Sevenum

 

 

Contactgegevens

Telefoonnummer: 06-48784491

E-mail: info@animaltalk.nl

 

Bankgegevens

Rek. nr: NL83INGB067.00.55.514

BTW nr: NL183385949.B01

KvK nr: 12068390